Till salu

Mörtnäs, Värmdö

Solbacken 31B

  • price tag icon 8 114 kr / månad
  • Bostadsrättsparhus
5 695 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 111 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 8 114 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Solbacken 31B

Parhus med sjönära läge i populära Mörtnäs

I hjärtat av Mörtnäs återfinns detta rymliga parhus med generösa umgängesytor såväl inne som ute.

Huset är uppfört i souterräng med kök, matplats och vardagsrum samlade i öppen planlösning med ljusinsläpp från tre väderstreck.

Köket bjuder in till matlagning med köksön som naturlig samlingsplats medan den anslutande matplatsen bjuder in till långa middagar med möjlighet att duka långbord.

Vardagsrummet erbjuder bra plats för soffgrupp och öppnar upp till en soldränkt altan i skyddat västerläge där pergolan skänker skugga och insynsskydd. In anslutning till köket finns ett helkaklat badrum samt tvättstuga.

En trappa ned återfinns en mer privat sfär med tre rymliga sovrum varav ett föräldrasovrum samt husets största badrum med både dusch och badkar. Här finns även husets entré. Rummen sammanbinds av en inre hall med förvaring in under trappan.

Interiört framstår huset med ljust målade väggar och genomgående parkettgolv medan hall, tvättstuga och badrum är klädda med klinkers i matt grå nyans.

Huset värms upp genom vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Energiförbrukningen är låg med möjlighet att ansöka om grönt bolån för att ytterligare kapa räntekostnad.

Gränsen mellan ute och inne suddas ut genom en rik fönstersättning. Därtill erbjuder såväl vardagsrum som husets tre sovrum direktaccess till någon av de längsgående altanerna i öster, söder respektive väster.

Här finns möjlighet att följa solens vandring från tidig morgon till solnedgång alternativt söka skugga i någon av de två pergolorna.

Grönytorna närmast huset disponeras med nyttjanderätt. Området som totalt mäter ca 200 kvm framgår av bilagd nyttjanderättskarta.

Bilen parkeras på den egna parkeringen, försedd med laddstolpe, snett nedanför huset där även gästplatser finns.

I Mörtnäs bor familjen med absolut närhet skärgården, Grisslinge havsbad samt goda kommunikationer till city.

I april 2024 öppnade en reguljär båtpendlingslinje med möjlighet till snabbare transport in till Strömkajen från Mörtnäs.

Motorvägsbussar med bra turtäthet underlättar resan in till Slussen alternativt Centralstationen, en resa på ca 30 minuter.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Johan Wahlberg
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan
Sophie Palmstierna
Assisterande mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Solbacken 31B, Till salu i Mörtnäs, Värmdö Planlösning från Solbacken 31B, Till salu i Mörtnäs, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad