Såld

Kvarnholmen, Nacka

Södra vägen 49

Slutpris: 6 375 000 kr

Södra vägen 49

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till en nyproducerad 3:a om 107 kvm med strålande solläge på balkongen och vacker utsikt mot vattnet. Bostaden kan göras om till en 4:a på ett enkelt sätt om så önskas. Bostaden erbjuder generös takhöjd om ca 2,8 m, en stor balkong om ca 8 kvm i söderläge och dubbla badrum samt separat tvättrum.

- Havsutsikt
- Dubbla badrum
- Separat tvättrum
- Solig balkong
- Klädkammare
- Dubbla kyl och frys
- Svanenmärkt hus (miljömärkt- Låg energiförbrukning)
- Hissen direkt ner till garage
- Externt förråd
- Flexibelt tillträde
- Kvarnholmens Centrum med stort service utbud
- Rikt kulturliv
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- 10 minuter med buss till Slussen
- 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan
- 3 minuter till Nacka forum via nya högbron
- Strandpromenad till Slussen

På Kvarnholmens soliga södra sida bygger JM Kvarnholmen Södra, som omfattar 99 bostäder om totalt fyra trapphus. Här bor du på Kvarnholmens solsida, i skönt söderläge och med närhet till naturen och Svindersvikens vatten.
Garage finns i huset. Här finns gräsmattor med plats för umgänge med familj och vänner, en lekplats och ytor för plantering.

Mitt på Kvarnholmen finner du en COOP, Delselius bageri, Don Felice, Crispy pizza, apotek, STC gym m.m. - Du ska inte behöva lämna Kvarnholmen för att handla mat, besöka doktorn eller gå i skolan. Besök gärna www.kvarnholmen.com för mer information.

Bra kommunikationer med regelbunden busstrafik till slussen eller från kajen ta SL- båten in till centrala Nybroplan och Strandvägen. Båten går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe!

Området är beläget på en naturskön plats där du får stadslivets bekvämligheter och skärgårdens lugn. Kvarnholmens historiska industribyggnader blandas med moderna bostäder, närcentrum, skolor, strandpromenader och kajer.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Södra vägen 49, Såld i Kvarnholmen, Nacka Planlösning från Södra vägen 49, Såld i Kvarnholmen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad