Till salu

Östermalm, Västerås

Södra Ringvägen 2F

  • price tag icon 4 912 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 695 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 81 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 912 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2019
Södra Ringvägen 2F

Högt belägen 3 rok med flödande ljus på populära Östermalm!

Hör av er till mäklaren för visning! Välkommen till denna stilrena 3:a högt belägen på populära Östermalm, belägen på våning 5 med inglasad balkong i soligt läge.

När du kliver in i lägenheten möts du av en hall med praktisk förvaring. Vidare finner du ett rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för en soffgrupp med öppen planlösning mot köket, som är stilrent och har smakfulla tillval samt rymmer en matplats.

Lägenheten har två fina sovrum som vetter ut mot en tyst innergård, samt ett modernt badrum som är välutrustat och rymligt. Treglasfönster och välbyggd fastighet gör att var du än är i lägenheten så upplevs det helt tyst och lugnt.

Föreningen tillhandahåller en övernattningslägenhet, perfekt för besökande vänner eller släktingar. På innergården har en oas för grannarna skapats. Bland körsbärsträd, blomsterrabatter och gräsmattor möts de kring den gemensamma lekplatsen med grill och bord. Möjlighet att odla i pallkragar finns.

Läget på Östermalm är mycket populärt och attraktivt med gångavstånd till Västerås city och dess breda utbud av kultur, butiker, gym, restauranger och kaféer. Dessutom är närheten till centralstationen ett stort plus för dem som behöver pendla eller resa regelbundet.

Varmt välkommen att boka in dig på Wisning!

Intresseanmälan
Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad