Såld

Knivsta - Centralt, Knivsta

Södervägen 11C

Slutpris: 1 650 000 kr

Södervägen 11C

VÄLPLANERAD TVÅA I KNIVSTA MED STORT KÖK.

Välkommen till Södervägen 11 C och denna ljusa pärla! Mycket trevlig lägenhet med vardagsrum som rymmer plats för större soffgrupp, kök med gott om förvaring, stam renoverat badrum i mycket smakfullt utförande samt balkong i sydvästläge och sovrum med plats för en större säng. Trevlig omgivning med grönskande träd utanför fönstren och balkong. Centralt, men lugnt läge i Knivsta med gångavstånd till centrum och tågstationen. För den som uppskattar bad och fiske samt skridskoåkning vintertid så finns sjön Valloxen endast en kort promenad bort.

Stabil förening med flera av de stora renoveringarna bakom sig. Nyligen har alla lägenheter försetts med säkerhetsdörr och 2012 slutfördes stambytet i föreningen. Delat ägande godkänns om minsta ägarandel för den boende om 10%. Parkeringsplatser finns att hyra för endast 164 kr/mån (separat kösystem tillämpas). Två lägenhetsförråd i källaren tillhör lägenheten. I månadsavgiften ingår både värme, kall/varmvatten samt kabel-TV, bredband och IP-telefoni.

Varmt välkommen på visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Södervägen 11C, Såld i Knivsta - Centralt, Knivsta
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad