Såld

Björknäs, Nacka

Sockenvägen 7

Slutpris: 2 250 000 kr

Sockenvägen 7

Välkommen till denna extraordinära bostad som förenar bekvämlighet med en elegant atmosfär. Denna charmiga minitvåa erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över Kvarndammen, utan även en omsorgsfullt avskild plats där din integritet värnas. När du stiger in möts du av en ljus och luftig känsla med en generös takhöjd. De stora, delikata spröjsade panoramafönstren sträcker sig från golv till tak och presenterar en förtrollande vy över vattnet och den omgivande naturen.

Lägenheten är i enastående skick och kännetecknas av genomtänkt design och exklusiva materialval. Den rymliga och soliga balkongen i sydöstläge blir din privata oas för avkoppling och trevliga måltider. Den effektiva och sociala planlösningen möjliggör att umgås med gäster samtidigt som måltider tillreds. Här finns utrymme för både sittgrupp och matplats. Köket är fullt utrustat och har gott om förvaring och arbetsytor med en elegant bänkskiva i Carraramarmor.

Det inbjudande sovrummet utgör en fristad av lugn med plats för en 140 cm bred säng som omfamnar dig med trivsel. Badrummet imponerar med sin rymd och moderna design.

Fastigheten uppfördes år 2020 över två plan samt souterrängplan och inkluderar 15 exklusiva bostäder. Dessutom disponerar föreningen över 11 parkeringsplatser.

Kommunikationerna till Slussen är utmärkta med motorvägsbuss, med en restid på cirka 15 minuter. Lokalbusslinjerna 414 och 442 trafikerar Sockenvägens slinga och erbjuder en bekväm hållplats nära. Närmaste centrum är Björknäs Centrum med ett utbud av butiker och restauranger. Dessutom är det inte långt till Nacka Forum och Orminge Centrum för ytterligare shoppingmöjligheter. Här finns närhet till vackra promenadstråk, härlig natur och bad vid platser som Skurusundet och Tollare naturområde. För den som föredrar bil tar du dig till Stockholms City på endast ca 15 minuter.

Detta är en unik möjlighet att äga en pärla vid vattnet där varje detalj är noga utvald för att erbjuda det allra bästa boendet. Välkommen hem till en kombination av sjöutsikt, elegans och komfort!

Vi ser fram emot att träffas på visningen!

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sockenvägen 7, Såld i Björknäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad