Såld

Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka

Snörpvadsgatan 30

Slutpris: 4 050 000 kr

Snörpvadsgatan 30

Smakfullt renoverat och utbyggt radhus på familjevänliga Fiskarhöjden med nytt kök och badrum!

Smakfullt renoverat och utbyggt radhus på familjevänliga Fiskarhöjden med nytt kök och badrum!

- Eldstad
- Utbyggt
- Nytt kök
- Fyra sovrum
- Nytt badrum

Välkomnande hall med gott om plats för garderober och avhängningsmöjligheter. Utbyggd matplats intill stora fönsterpartier med mycket ljusinsläpp där plats för stort bord finns - som upplagt för trevliga familjemiddagar. Nyrenoverat kök från 2021 där du finner allt som kan tänkas behövas så som fullstor kyl och frys, induktionshäll samt inbyggd ugn och mikrovågsugn i ståhöjd. Väl tilltaget vardagsrum med plats för soffa, soffbord och dylikt där du får ett fantastiskt ljust tack vare de stora fönstren mot bostadens egna insynsskyddade baksida. Baksidan präglas av en stor terass byggd 2021 där gott om yta finns för utemöbler, matbord och grill, den perfekta platsen för sommarkvällar. På entréplan finner vi också två förråd samt bostadens gästtoalett.

En våning upp finner vi bostadens nyrenoverade badrum med dusch, tvättpelare, handfat och övrig förvaring. Dessutom ett master bedroom som är utbyggt med gott om plats för dubbelsäng, garderober och skrivbord. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring och skrivbord samt två mindre med plats för enkelsäng och mindre förvaring. Här har vi också ett förråd samt anslutning till husets vind.

Fiskarhöjden är ett sjönära område med närhet till fina rekreationsområden som Erstavik och Saltsjöbaden. Det bebyggdes under 70-talets första hälft med 260 välplanerade rad- och kedjehus. Området är trevligt och lugnt och dessutom barnvänligt med biltrafiken separerad från gångvägarna som leder runt bland husen och lekplatserna i området. Garageplatser och gästparkering finns på bekvämt promenadavstånd.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad