Såld

Bäckby, Västerås

Smältverksgatan 154

Slutpris: 1 550 000 kr

Smältverksgatan 154

En fyra med uteplats och inglasad altan!

Varmt välkommen till Brf Västerängen och denna välplanerade bostad i markplan!

- Uteplats med inglasad altan
- Två badrum varav ett nyrenoverat
- Gratis parkering
- Förråd på samma våningsplan
- Stabil förening med solceller

Fräscha ytskikt är genomgående i hela bostaden. Fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhängning samt förvaring via klädkammare, ett nyrenoverat badrum från Maj 2023 och ett badrum med badkar och tvättmaskin som nås från köket , ett stilrent kök som är utrustat med allt man behöver samt med plats för matgrupp, tre tilltalande sovrum med goda förvaringsmöjligheter och sist men inte minst ett socialt vardagsrum med utgång till en fantastisk altan som är inglasad med förmiddagssol. Trevlig och lättskött trädgård med ett förråd för förvaring och det finns även ytterligare ett förråd i trapphuset på samma våningsplan.

Närhet till matbutiker, apotek, goda bussförbindelser och Erikslunds shoppingcenter. Även nära till en hel del aktivitetsplan och lekparker för barn.

Brf Västerängen är en mycket stabil förening som erbjuder bland annat gratis parkeringsplatser, bastu, festlokal och solceller för att sänka el-kostnaden för alla medlemmar med ett gemensamt el-avtal. Läs mer på https://www.brfvasterangen.se/

En familjevänlig 4:a med radhuskänsla - välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad