Såld

Väsjön, Sollentuna

Slalomvägen 6

Slutpris: 3 345 000 kr

Slalomvägen 6

Generös trerummare med lummigt gavelläge!

Mycket fin och generös trerummare i gavelläge med många fönsterpartier och balkong i ett lummigt läge mot grönska. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Bo mitt i naturen mellan två naturreservat men ändå nära till stan. Från Väsjön tar du dig till Sollentuna centrum på 18 minuter och från Sollentuna centrum tar du dig till Stockholm city på 15 minuter. Med en cykeltur på 10 minuter är du i Häggvik som också erbjuder pendeltåg. I Edsbergs centrum hittar du butiker och service.

Väsjön är ett perfekt område för dig som är aktiv på hemmaplan och trivs i naturen. På med spring- eller promenadskorna och kom direkt ut i den härliga miljön. Eller varför inte ta en tur i skidbacken på vintern eller med cykeln på vår- och sommarhalvåret. Väsjön bjuder även på möjligheten till en skridskotur precis utanför dörren. Föreningen har även en egen skid- och cykelverkstad.

Läs mer om planerna och visionen för området här

IKANO erbjuder bostadsrättsföreningen en räntegaranti som skyddar föreningen från räntehöjningar över 3,2 % under lånens bindningstid. Läs mer om detta under dokument - Räntegaranti.

Kontakta mäklaren för mer information om bostaden och föreningens ekonomi.

Varmt välkommen på visning!

Terese Tångring
Ansvarig mäklare

Terese Tångring

Reg. fastighetsmäklare, teamleader Läs mer om Terese
Isabella Lindell
Assisterande mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Slalomvägen 6, Såld i Väsjön, Sollentuna
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad