Såld

Rönnby, Västerås

Släggkastargatan 11

Slutpris: 1 650 000 kr

Släggkastargatan 11

Renoverad 3:a med magisk utsikt!

Varmt välkommen till Släggkastargatan 11 och denna renoverade trerummare belägen på våning 8 med utsikt!

Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhängning samt förvaring via garderober, två tilltalande och rymliga sovrum, ett helkaklat badrum som är utrustat med tvättmaskin, ett stilrent och modernt kök med kvartskomposit bänkskiva som är utrustat med allt man behöver, matplats med härlig utsikt och sist men inte minst ett socialt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong.

Brf Rönnbyborg är en stabil förening där el och bredband ingår i avgiften. Garageplatser finns att hyra.

Rönnby är ett mycket omtyckt bostadsområde med 10 minuter till Västerås City samt närhet till Ica Gryta och Erikslundsshoppingscenter. Fantastiskt trevliga motionsspår och promenadstråk.

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad