Såld

Munkmora, Värmdö

Skyttevägen 25

Slutpris: 2 050 000 kr

Skyttevägen 25

Välplanerad och fin 2:a med balkong i bästa solläge mot innergård

Välkomna till en mycket stilren och välplanerad 2:a med härlig balkong i soligt sydvästläge. Här bor ni med fönster och vy mot den fina innergården i bästa solläge. Föreningen har god ekonomi och lägenheten är billig och äga då allt inkl hushållselen ingår i avgiften. Vid behov av parkering kostar det extra men till ett förmånligt pris.

Den trivsamma lägenheten ligger en trappa upp och är välplanerad med generösa ytor. Köket ligger som ett hjärta i lägenheten med vita profilerade fronter, fin träbänk och snyggt svart kakel. Från köket når man även balkongen som tack vare väggarna på sidorna skapar en mer ombonad och mysig känsla. Här finns plats för mindre lounge möbel eller större café möbler. Från balkongen ser man ut över den fina innergården och solen strålar från förmiddagen till kvällstid. Vardagsrummet är stort och vill man dela det för att få ett extra sovrum är detta möjligt genom att ex sätta upp en snygg industri glasvägg eller draperi. Sovrummet är också rymligt och har plats för dubbelsäng med sängbord. Här finns tre inbyggda garderober, fint bevarade från original. Det helkaklade badrummet har relativt nyligen renoverats med stilren interiör i svart och vitt. Här finns bla tvättmaskin och torktumlare alternativt plats för badkar. Till lägenheten ingår ett stort praktisk förråd, detta ligger en trappa ner i huset. På skyttevägen bor man i en av Gustavsbergs mest solida föreningar med övernattningslägenhet, festlokal och bastu.

Utanför lägenheten finner du en lugn och grönskande innergård med lekplatser och grillplats, samt en stor och härlig gräsmatta. Runt knuten finns fina vandringsleder i skogen och du har nära till Ösby Träsk om du vill ta ett dopp. Busshållsplats ligger en kort promenad bort och Gustavsberg Centrum når du enkelt med cykel/promenad. Detta är en bostad med ett perfekt läge i ett av Gustavsbergs populäraste områden! Här bor du lugnt med närhet till bland annat förskola och skola.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skyttevägen 25, Såld i Munkmora, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad