Såld

Solsidan, Nacka

Skyttevägen 18D

Slutpris: 1 200 000 kr

Skyttevägen 18D

Väldisponerad etta i fantastiskt skick på centrala Solsidan 30min från Stockholms Central!

Väldisponerad etta i genomgående fantastiskt skick på centrala Solsidan 30min från Stockholms Central!

- Låg avgift
- Fullt utrustat kök
- Helkaklat badrum
- Ett stenkast från tåg och buss
- Gym och restauranger på andra sidan gatan

Välkommen till denna trivsamt renoverade etta med fantastiskt ljusinsläpp på Solsidan! Denna pärla har allt man kan önska, här finner du ett fullt utrustat kök med bland annat diskmaskin samt inbyggd kyl och frys. Vidare in når du bostadens mysiga sovdel där du har gott om plats för både säng och förvaring i garderob. Helkaklat badrum med stor dusch, bra förvaring, handukstork och golvvärme. Till bostaden hör även ett ordentligt källarförråd. Allt detta till en mycket låg månadskostnad, utan att tumma på livskvaliteten!

Här bor du i en förening med fantastiskt livfull innergård, stor tvättstuga med flertalet maskiner och bastu. Här är allt mycket välskött och de flesta stora renoveringarna är gjorda genom åren så som stambyte, fönsterbyte och installation av bergvärme. Här bor man med närhet till Solsidans fina natur, härliga bad och Saltsjöbadens skidbacke, men samtidigt nära service och kommunikationer. Solsidan har direkt närhet till hav, skog och Erstavik inom gångavstånd. I närheten finns gym, restauranger, förskola och på ett par minuters promenad når du Solsidans station.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skyttevägen 18D, Såld i Solsidan, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad