Såld

Kungsängen, Uppsala

Skyttelgatan 17

Slutpris: 5 800 000 kr

Skyttelgatan 17

Med ett högt och soligt läge intill Fyrisån

Ljus och välplanerad genomgångslägenhet med goda sällskapsytor och en avskild privatare del. Högt och fritt läge på femte våningen med hiss från markplan. Lägenheten erbjuder två inglasade,
och möblerbara balkonger. Den ena har förmiddags- och tidig eftermiddagssol och den andra har eftermiddags- och kvällssol. Från båda balkongerna har du vy över Fyrisån.

Lägenheten har en öppen planlösning, bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och dressing room samt golv i vitlaserad ekparkett. Här får ni även två badrum och en separat tvättstuga. Alla sovrummen har ett lugnt läge mot den trevliga och barnvänliga gårdsmiljön. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar även ett källarförråd om ca 4 kvm.

Planlösningen ger er entré/hall med bra förvaring, ljust och rymligt Vedumkök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Två helkaklade badrum och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Vidare har lägenheten tre sovrum.

Stabil och välskött förening. Trevlig och skyddad gårdsmiljö med planteringar, grönytor och mindre lekplats. Här bor du med bekvämt promenadavstånd till såväl absoluta stadskärnan och det nyrenoverade Årummet som till mataffär och all tänkbar service.

Välkommen att boka din visningstid redan idag!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skyttelgatan 17, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad