Såld

Kungsängen, Uppsala

Skyttelgatan 10C

Slutpris: 6 275 000 kr

Skyttelgatan 10C

Stor 5:a med tre (!) balkonger i tre olika väderstreck. Balkonger om 20, 13 & 2 kvm. Perfekt skick!

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade och moderna 5:a med tre (!) balkonger i var sitt väderstreck, lugnt belägen i omtyckta Kungsängen. Lägenheten ligger på gaveln med fönster i tre olika väderstreck, så den är väldigt ljus och trivsam!

Här bor du med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger utrymme för trivsamt umgänge med dina vänner. Från det ljusa vardagsrummet med flera fönster finns utgång till den största inglasade balkongen i bästa söderläge. Det välutrustade köket från Marbodal har gott om förvaring och fina arbetsytor med flertalet tillval. Genomgående ljusa ytskikt och vacker vitlaserad ekparkett.
Fyra ordentliga sovrum med förvaring i varje rum. Mot innergården har du den andra stora balkongen, även den inglasad. Den tredje balkongen är lite mindre, men perfekt att avnjuta en kopp morgonkaffe i morgonsolen.
Två badrum i toppskick, båda med golvvärme.

Tillhörande förråd i källaren som enkelt nås via hiss eller trappor.

I föreningen finns utrymme för barnvagn, rullatorer och permobiler (inklusive laddningsuttag). Utrymme för cyklar finns på garageplan och på innergården där det också finns ett gemensamt växthus som kan nyttjas av de boende i föreningen. Föreningen har garageplatser (kösysstem till parkeringen 864 kr/mån). Ansluten till kabelnät via Telia Triple Play. Grundutbud för TV, bredband (250/250 Mb/s) och IP-telefoni ingår i avgiften.

Ett utmärkt boende för dig som önskar bo i toppfräsch och välplanerad femma, belägen i lugna, populära kvarter med direkt närhet till restauranger, livsmedelsbutiker (närmaste är Willys på Kungsgatan), caféer, Uppsalas vackra årum och med en kortare cykeltur eller promenad till Akademiska sjukhuset, Universitets fakulteter och Uppsala centrum med tåg och pendlingsmöjligheter.

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skyttelgatan 10C, Såld i Kungsängen, Uppsala Planlösning från Skyttelgatan 10C, Såld i Kungsängen, Uppsala Planlösning från Skyttelgatan 10C, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad