Kommande bostad

Kungsängen, Uppsala

Skyttelgatan 10B

  • price tag icon 5 252 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 595 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 91 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 252 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Skyttelgatan 10B

Stor 3:a med uteplats och inglasad balkong i olika väderstreck samt dubbla WC!

Upptäck möjligheten att bo i en rymlig och modern 3:a med en lugn och trivsam atmosfär i populära Kungsängen. Denna bostad välkomnar dig med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för umgänge med vänner och familj. Ljusets spel genom flera fönster ger en inbjudande känsla och leder ut till den inglasade balkongen i bästa söderläge.

Köket, utrustat med högkvalitativa Marbodal-lösningar, erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Genomgående målade väggar i mjuka nyanser och djupare toner kombinerat med vacker ekparkett skapar en harmonisk atmosfär i hela bostaden. Två sovrum, varav en med en generös walk-in-closet, samt ett badrum i toppskick och en gäst-wc kompletterar bostadens bekvämligheter.

Uteplatsen mot innergården, med trätrall och gräsyta, erbjuder en fridfull plats för avkoppling och rekreation. Tillhörande förråd i källaren (via hiss) och tillgång till garageplatser gör vardagen extra bekväm.

Denna välplanerade bostad är inte bara ett hem, utan en del av en gemenskap. Föreningen erbjuder utrymme för både vardagsliv och fritidsaktiviteter, med möjlighet till förvaring av barnvagnar, cyklar och mer. Dessutom finns ett gemensamt växthus som kan nyttjas av alla boende i föreningen. Ansluten till kabelnät via Telia Triple Play. Grundutbud för TV, bredband (250/250 Mb/s) och IP-telefoni ingår i avgiften.

Boendet ligger i ett attraktivt område med närhet till restauranger, caféer, livsmedelsbutiker och vackra parker längs Fyrisån. Med kort avstånd till både stadskärnan och resecentrum erbjuder det en bekväm livsstil för pendlare och cityälskare. Till både city och Stationen tar du dig på bara några minuter med cykel.

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Intresseanmälan
Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Skyttelgatan 10B, Kommande i Kungsängen, Uppsala Planlösning från Skyttelgatan 10B, Kommande i Kungsängen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad