Såld

Haga, Västerås

Skjutbanegatan 15B

Slutpris: 1 050 000 kr

Skjutbanegatan 15B

Välplanerad och fräsch 3rok!

Varmt välkommen till Skjutbanegatan 15B och denna välplanerade trerummare om 80,3kvm!

Bostaden fördelar sig över en inbjudande hall, två rogivande sovrum varav ett större som nås från hallen och ett som nås från köket, en rymlig klädkammare som används idag som ett kontor, ett badrum med ny duschkabin, ett praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver samt ett socialt vardagsrum med utgång till en inglasad och stor balkong med utsikt mot grönområden! Till lägenheten hör ett källarförråd.

I närområdet finns det restauranger, matvarubutik, förskola/skola, lekparker och härliga promenadstråk. Cykelavstånd till City och för den som vill åka buss finns det gott om kommunikationer.

Stabil förening med låg belåning (Belåningsgrad på 3 502kr/kvm) och stora renoveringar gjorda såsom bland annat fönster och takbyte. Finns bastu och uthyrningslägenhet att nyttja.

Välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad