Såld

Östermalm, Stockholm

Skeppargatan 52, 5tr

Slutpris: 11 350 000 kr

Skeppargatan 52, 5tr

Väl tilltagen vindsvåning om tre rum och kök (möjlig fyra) i eftertraktat läge!

Väl tilltagen vindsvåning om tre rum och kök (möjlig fyra) med en boarea på104 kvm och en golvyta på 121kvm i eftertraktat läge nära såväl stadspuls som grönområden! Rymlig terrass i insynsskyddat privat läge med underbar kvällssol och utsikt över takåsar. Genomgående ljus bostad med vitmålade väggar och flertalet fönster i två väderstreck som skänker extra ljus till rummen.
Välkomnande entré med plats för avhängning samt förvaring bakom garderobsväggen. Rymlig matplats med gott om plats för ett större matbord och flertalet hungriga gäster. Helkaklat kök med vita skåpsluckor, klinker på golv samt kakel mellan över och underskåp. Rymlig matplats med gott om plats för ett större matbord och flertalet gäster. Via dubbelldörrar från matplatsen når du det väl tilltagna vardagsrummet med gott om plats för soffgrupp samt övrigt önskat möblemang. Två rymliga sovrum varav ena är möjligt att sätta upp en vägg för att skapa sig ytterligare ett sovrum, se alternativ planlösning. Båda sovrummen har goda förvaringsmöjligheter i form av garderober, liksom det ena rummet som har två stora klädkammare i anslutning. Helkaklat badrum i vitt utrustat med badkar samt tvättmaskin. En bostad att längta hem till. Välkommen hit för att trivas!

Brf Kumlet nr 15 är en äkta förening bestående av två bostadshus. 25 bostadsrättslägenheter samt 3 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningen hyr även ut 6 garageplatser, separat kö. Fastigheten förvärvades 1972. Föreningen har två soliga innergårdar med utemöbler, tvättstuga samt cykelrum som kan nyttjas av medlemmarna. I månadsavgiften ingår vatten, värme, hushållsel samt ComHems baskanaler.

Bostaden är belägen på ett toppläge med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Nybrogatan 38, Riche och Strandvägen 1. För den hälsomedvetna finns flertalet bra alternativ, bland annat Doctor Salad som du hittar på Sibyllegatan intill Östermalmstorg. I området finns även ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter. Vid torget finner du den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skeppargatan 52, 5tr, Såld i Östermalm, Stockholm Planlösning från Skeppargatan 52, 5tr, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close