Kommande bostad

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 9

  • price tag icon 4 543 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 595 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 81 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 543 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1970
Skarpövägen 9

Elegans och funktion i perfekt harmoni!

Denna 81 kvm lägenhet är varsamt renoverad med en touch av exklusivitet. Belägen högst upp i byggnaden, bjuder den på enastående ljus och fin utsikt som skapar en unik atmosfär.

Öppen planlösning förenar kök och vardagsrum, med generösa ytor som passar perfekt för matlagning över den stora köksön och gemensamma middagar med familj och vänner. Sovrummet är rymligt med utrymme för skrivbord, stor säng och garderober.

Det som verkligen sticker ut är den genomgående noggranna renoveringen och de stilfulla materialvalen. Planlösningen är unik för området och ger minimal insyn, medan ljusinsläpp från olika väderstreck skapar en känsla av rymd.

Walk-in-closet är ett trevligt tillskott, men det som verkligen imponerar är bostadens genomtänkta och välgenomförda helhetsintryck.

En stabil förening med flertalet stora renoveringar bakom sig ger trygghet och långsiktighet. För att verkligen uppleva och uppskatta denna bostad behöver den ses på plats.

Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Skarpövägen 9, Kommande i Västra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad