Såld

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 7

Slutpris: 1 995 000 kr

Skarpövägen 7

Optimerad 3:a högst upp med utsikt över grönska. Totalt renoverad och klar för inflyttning!

Här bor du högst upp i huset i en optimalt planerad 3:a som erbjuder ett genomgående mycket fint skick. Väggar har flyttats för att skapa en idealisk planlösning, och lägenheten är totalt renoverad, vilket gör den redo för direkt inflyttning.

Lägenheten har ett stilfullt renoverat badrum, ett komplett kök med snygg bänkskiva i kompositsten och genomgående ekparkett i hela bostaden. De stora sovrummen och balkongen med utsikt över området och grönskan gör detta hem extra attraktivt. Här bor du i en stabil förening med en av områdets lägsta avgifter!

På bekvämt gångavstånd finner du vackra naturområden, täta bussförbindelser och all tänkbar service vid Orminge centrum.

- Väggar flyttade för optimal 3:a
- Totalt renoverad!
- Högst upp med utsikt över grönska
- Låg avgift

Missa inte chansen att komma på visning av denna pärla!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skarpövägen 7, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad