Kommande bostad

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 57

Pris enl ök
area icon Yta
  • 61 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 707 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1969
Skarpövägen 57

Välkomna till denna unika bostad om 61 kvm i riktigt bra läge. Här bor man högt upp i gavel mot natur och vatten i ett av områdets bästa lägen!

Bostaden är ombyggd och har en smart disponering med öppna ytor över kök/vardagsrum med anslutande balkong som går att glasa in för den som önskar. Separat sovrum med fönster åt två håll. Här bor man med minimal insyn och en rogivande utsikt över naturområdet!

Kontakta mäklaren för mer information om bostaden!

Intresseanmälan

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad