Såld

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 49

Slutpris: 1 860 000 kr

Skarpövägen 49

Välkommen till Orminges bästa utsikt!

- Högst upp i huset!
- Genomgående fint skick, bara att flytta in
- Fantastisk utsikt i västläge med vackra solnedgångar
- Öppen planlösning med stort ljusinsläpp
- Även bredband ingår i avgiften
- Externt förråd om ca 3-4kvm ingår

Här bor man i ett utmärkt läge på Skarpöhöjden med spektakulär utsikt över området och vacker natur. Balkongen - som går att glassa in - ligger i västligt läge där man kan njuta av magiska solnedgångar.

Lägenheten erbjuder en öppen planlösning med genomgående fint skick i kök och ytskikt. Komplett utrustat kök med stora ytor för matlagning och förvaring samt badrum utrustad med tvättmaskin. Här är det bara att flytta in och njuta av denna hemtrevliga lägenhet!

Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka in din tid för visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skarpövägen 49, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad