Såld

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 45

Slutpris: 1 960 000 kr

Skarpövägen 45

Här har man chansen att sätta sin egna prägel!

Välkomna till denna populära lägenhet om 61kvm på Skarpövägen. Här bor man i ett härligt område med renoverade innergårdar och grönska utanför dörren. Genomtänkt planlösning med stort separat kök, ett sovrum och ett luftigt vardagsrum med balkong i anslutning. Lägenheten har goda ytor i alla rum och passar de flesta behov. För den som önskar två sovrum finns möjlighet att dela av befintligt rum med en vägg. Helkaklat badrum och genomgående ekparkett i golv.

Området är väldigt lugnt, skönt och trivsamt med närhet till härliga promenadstråk och badsjöar. Man tar sig till Orminge centrum på några minuter som erbjuder matbutiker, gym, restauranger, klädbutiker och täta avgångar med buss in till stan. Orminge är ett expansivt område med goda framtidsutsikter och med nära avstånd till vackra naturområden, olika aktiviteter och badställen.

Varmt välkomna på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skarpövägen 45, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad