Såld

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 37, 2 tr

Slutpris: 2 250 000 kr

Skarpövägen 37, 2 tr

Bostaden är smakfullt renoverad med fina ytskikt, snyggt och påkostat kök.

Ljus och väldigt fin bostad två trappor upp i huset med ett soligt västerläge! Bostaden är belägen i en hörna med fönster i två vädersträck. Mysig balkong med värmande eftermiddagssol.

Bostaden är smakfullt renoverad med stora generösa rum. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social planlösning. Välplanerade sovrum med gott om plats för säng och klädförvaring. Praktiskt klädkammare som idag används som kontor, inrett med garderobsvägg med gott om förvaring. Snyggt renoverat kök som är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, diskmaskin, spisfläkt, rostfri kyl/frys, varmluftsugn och micro i bekväm arbetshöjd. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats för 4-6 personer vid fönstret. Generöst vardagsrum med utgång till mysig balkong. Plats för en stor hörnsoffa, tv-möblemang och kontorshörna eller matsalsbord för den som vill. Balkongen är fullt möblerbar och är belägen i ett perfekt västerläge där du kan koppla av i solen med en måltid eller fika.

Helkaklat badrum med tvättmaskin och yta för förvaring. Handfat med kommod, spegel ovan med belysning, badkar och wc. Tvättmaskin och torktumlare finns.

Bostaden har genomgående fina golv i ekparkett. Ljust målade tak och väggar.

- Ogenerat läge

- Skolor och förskolor ett stenkast bort

- Stabil HSB-Förening

- Fantastiska bussförbindelser

- Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden

- Centrum intill med stort utbud av butiker

- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
Alexander Björklund
Assisterande mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skarpövägen 37, 2 tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad