Såld

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 27

Slutpris: 1 995 000 kr

Skarpövägen 27

Varmt välkomna till trivsamma Skarpöhöjden och en av Orminges populäraste föreningar!

Här bor man i en lägenhet med genomgående fint skick i kök, badrum och ytskikt. Bostaden erbjuder 2 sovrum, rymligt vardagsrum och ett fullt utrustat kök samt en balkong som går att glasa in. Även externt förråd ingår. Här behöver du inte göra stora renoveringar utan det är bara att flytta in!

Området är väldigt trevligt med direkt närhet til badsjöar så som myrsjön och glasbrukssjön. På gångavstånd finns även löparspår och utegym i närliggande naturområde som ger lugn och ro efter jobbet. Mycket goda kommunikationer med buss längst vägen utanför föreningen, som går till Orminge centrum och vidare till slussen på ca 25 minuter.

Brf Skarpövägen är en av Orminges bästa föreningar då de har gjort stora renoveringar på fönster, balkonger, entrédörrar med porttelefon samt gjort innergårdarna mycket trevliga med mycket växter och grillplatser. Här kommer man att trivas!

Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkomna till visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skarpövägen 27, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad