Såld

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 27

Slutpris: 3 100 000 kr

Skarpövägen 27

Unikt drömboende i Orminge!

Denna lägenhet om 84 kvm är ett sällsynt fynd med exklusiva detaljer. Ett stilrent kök med praktisk köksö och ett nyrenoverat badrum ger en lyxig touch till ditt vardagsliv. Planlösningen är helt unik och sällan tillgänglig i föreningen, vilket ger dig en trivsam och funktionell boendemiljö.

Lägenheten är genomgående renoverad - du kan flytta in direkt och njuta av ditt nya hem. Föreningen rankas även bland de bästa i Orminge med många stora renoveringar bakom sig och en stabil ekonomi.

Här har du nära till både natur och stadsliv. Området erbjuder skolor, butiker, och grönområden, allt inom bekvämt räckhåll.

Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkomna till visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skarpövägen 27, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad