Kommande bostad

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 27

Pris enl ök
area icon Yta
  • 84 m2 boarea
floors icon Våning
  • 1 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1970
Skarpövägen 27

Unikt drömboende i Orminge!

Denna lägenhet om 84 kvm är ett sällsynt fynd med exklusiva detaljer. Ett stilrent kök med praktisk köksö och ett nyrenoverat badrum ger en lyxig touch till ditt vardagsliv. Planlösningen är helt unik och sällan tillgänglig i föreningen, vilket ger dig en trivsam och funktionell boendemiljö.

Lägenheten är genomgående renoverad - du kan flytta in direkt och njuta av ditt nya hem. Föreningen rankas även bland de bästa i Orminge med många stora renoveringar bakom sig och en stabil ekonomi.

Här har du nära till både natur och stadsliv. Området erbjuder skolor, butiker, och grönområden, allt inom bekvämt räckhåll.

Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkomna till visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Skarpövägen 27, Kommande i Västra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad