Till salu

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 13

Nästa visning
calendar icon torsdag 1 juni 17:30 - 18:00
2 295 000 kr
area icon Yta
  • 81 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 543 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1970
Skarpövägen 13

Varmt välkomna till ett härligt läge på Skarpövägen med odlingsmöjligheter utanför balkongen!

Här bor man i en av Orminges mest välplanerade bostäder med balkong i söderläge med möjlighet för uteplats/odlingar. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, separat kök, vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp med balkong i anslutning. Bostaden erbjuder även ett stort förråd i lägenheten som även kan användas som walk in closet eller sovalkov!

Föreningen är stabil med stora reniveringar bakom sig såsom bergvärme, nya portar och nya fönster. Många trivs bra i området och här har man väldigt nära till fina naturområden, utegym, löpspår och badsjöar.

Bussar finns på några minuters avstånd som tar er vidare till Orminge centrum och slussen på ca 25 minuter. Vid expansiva Orminge centrum har man ett stort utbud av matbutiker, affärer, gym och bussar som går dygnet runt.

Varmt välkomna till visningen!

Visningar

Visning - Varmt välkomna! torsdag 1 juni, 17:30 - 18:00
Öppen visning - Anmäl er gärna innan på mäklarens hemsida. Välkomna! söndag 4 juni, 13:30 - 14:00
Anmäl mig

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad