Såld

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 11

Slutpris: 2 400 000 kr

Skarpövägen 11

- Fint renoverad!
- Gavelläge med balkong ut mot söder helt utan insyn
- Bland de lägsta avgifterna i området

Här bor man i en mycket fint renoverad 3.5:a med stilrena materialval. Lägenheten har ett bra gavelläge utan insyn med söderläge på balkongen ut mot grönska. Genomgående fina ytskikt och ett fint renoverat kök med komplett utrustning. Lägenheten erbjuder ett badrum utrustat med WC, kommod, badkar, tvätt/torksmaskin och förvaringsskåp. Detta är en lägenhet som uppfyller alla era behov och det är bara att flytta in!

Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka in din tid för visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skarpövägen 11, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad