Kommande bostad

Gustavsberg, Värmdö

Skärgårdsvägen 20

  • Butiksfastighet
2 495 000 kr
Skärgårdsvägen 20

Kommersiell fastighet i centralt läge på Värmdö

Unikt tillfälle att förvärva denna fastighet med detaljplan om handelsverksamhet i centrala Gustavsbergs. Efter att ägarna har förvaltat fastigheten sedan 2008 och drivit en väldigt uppskattad kiosk under åren är det nu dags för nya ägare att ta över. Fastigheten säljs som privatperson och består utav en tomt på ca 276 kvm och en enplansbyggnad på ca 70 kvm. Perfekt storlek för att driva förslagsvis kiosk, kontor, restaurang eller café. På ena sidan av byggnaden finns bra med utrymme och tidigare godkänt att bygga altan för exempelvis uteservering.

Fastigheten ligger längst Skärgårdsvägen som är huvudleden igenom Gustavsberg. En naturlig förbipassage för boende och de som jobbar i Gustavsberg. Centralt läge med nära gångavstånd till exempelvis Värmdö Kommun, Värmdö Bostäder och Hästhagens bostadsområde. Busshållplatsen Skogsbo ligger precis intill tomten med regelbunden busstrafik in mot stan och vidare ut på Värmdö. Välkommen och kontakta mäklaren vid intresse!

Intresseanmälan
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Grundinformation

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Försäkring

Närområde

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad