Såld

Södermalm - SoFo, Stockholm

Skånegatan 86

Slutpris: 5 550 000 kr

Skånegatan 86

Charmig 2:a belägen i hjärtat av Södermalm

Välkommen till Skånegatan 86

Denna fantastiska sekelskifteslägenhet, som sträcker sig över 59 kvadratmeter med två rum och kök, är en verklig pärla. Med sin unika charm erbjuder den den perfekta oasen för den som söker en rymlig och effektivt utnyttjad bostad.

Bostaden bjuder på rymliga rum och generös takhöjd. De ljusa kulörerna dominerar i varje rum och skapar en harmonisk atmosfär som ger känslan av ett hem där du verkligen kan trivas. I lägenheten har man bevarat många charmiga sekelskiftesdetaljer såsom takrosetter, stuckaturer och de spröjsade fönstren med djupa nischer som bjuder in det fantastiska Stockholmsljuset och ger en ljus atmosfär till varje hörn av lägenheten.

Stabil och välskött förening som även erbjuder bland annat en supermysig innergård och egen bastu. Detta är en äkta förening som äger marken. Perfekt läge, med ett närområde fullt av caféer, butiker samt restauranger. Med gångavstånd till kommunal trafik för både tunnelbanestationer och bussar så som Medborgarplatsen och Skanstull.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skånegatan 86, Såld i Södermalm - SoFo, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad