Såld

Saltsjöqvarn, Nacka

Sjökvarnsbacken 6

Slutpris: 4 350 000 kr

Sjökvarnsbacken 6

Välkommen till denna charmiga 2:a med bra planlösning och inglasad balkong. Lägenheten kan enkelt göras om till en trea om så önskas. Här bor du i ett lugnt område endast ett stenkast från Södermalm och mycket goda kommunikationer.

Lägenheten har genomgående modern planlösning. De sociala ytorna är inbjudande och i vardagsrummet finns en naturlig plats för en större soffgrupp och med tillhörande del för matplats. Från vardagsrummet når man den mycket inbjudande inglasade balkongen som är rymlig. Bostaden erbjuder ett modernt kök och helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme.

Här bor du i en mycket välskött förening med god ekonomi. Här finns också tillgång till faciliteter som gästlägenhet, bastu samt tvättstuga.

Här bor du med innerstan runt ena knuten och skärgården runt den andra. I denna marina idyll har du nära till det mesta med Stockholms kanske bästa läge. Längs kajen finner du ett promenadstråk med vy över Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé och spa i Sturebadets regi. I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära samtidigt som du bokstavligen har innerstan runt hörnet. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad, Sickla som östra Södermalm och Kvarnholmen. Området bjuder på goda kommunikationer i form av olika busslinjer b la Nacka/Värmdöbussar, Saltsjöbaden och Slussen. Saltsjöbanan har länkats samman med Tvärbanan vid Sickla station. Nere vid kajen tar du enkelt båten (SL) till Djurgården, Nybroplan och Frihamnen på Lidingö.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sjökvarnsbacken 6, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad