Såld

Saltsjöqvarn, Nacka

Sjökvarnsbacken 6

Slutpris: 5 400 000 kr

Sjökvarnsbacken 6

Välplanerad bostad med sjöutsikt & stor altan om 30 kvm.

Välkommen till denna charmiga 2,5:a med ca 3 meters takhöjd, bra planlösning och stor altan med utsikt mot Gröna Lund. Bostaden är en tvåa enligt lägenhetsförteckningen men nyttjas som en 2,5:a i nuläget då den stora klädkammaren används som ett barnrum och det går även enkelt att bygga om lägenheten till en 3:a. Här bor du i ett lugnt område endast ett stenkast från Södermalm med mycket goda kommunikationer via bussar och pendelbåt in till city.

- Stor altan med kvällssol om ca 30 kvm mot Gröna Lund inramad av en fantastisk grönskande klätterhortensia.
- Tvättmaskin i lägenheten
- Fint skick med modern utrustning
- 15 min gångavstånd till Nytorget/Södermalm, 20 min till Gamla stan
- Välskött förening med god ekonomi
- Parkeringsplats i garage med anslutning via hiss från fastigheten. Finns lediga platser. Det finns även tillgång till gästparkering i garaget.
- Bra förskolor, skolor och lekparker inom gångavstånd
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- Flexibelt tillträde

Lägenheten har genomgående modern planlösning. De sociala ytorna är inbjudande och i vardagsrummet finns en naturlig plats för en större soffgrupp och med tillhörande del för matplats. Från vardagsrummet når man den mycket inbjudande stora altanen med trevlig utsikt.

Sovrummet är väl tilltaget med god förvaring samt plats för övrigt möblemang. Bostaden erbjuder ett modernt kök samt helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin.

Här bor du med innerstan runt ena knuten och skärgården runt den andra. I denna marina idyll har du nära till det mesta med Stockholms kanske bästa läge. Längs kajen finner du ett promenadstråk med vy över Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé, trevliga restaurangen SQ och spa i Sturebadets regi. I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära samtidigt som du bokstavligen har innerstan runt hörnet. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad och Sickla som östra Södermalm och Kvarnholmen. Området bjuder på goda kommunikationer i form av olika busslinjer b la Nacka/Värmdöbussar, Saltsjöbaden och Slussen. Saltsjöbanan har länkats samman med Tvärbanan vid Sickla station. Nere vid kajen tar du enkelt båten (SL) till Djurgården, Nybroplan och Frihamnen eller Lidingö.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sjökvarnsbacken 6, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad