Såld

Saltsjöqvarn, Nacka

Sjökvarnsbacken 10

Slutpris: 6 850 000 kr

Sjökvarnsbacken 10

Rymlig 4:a med stor altan med kvällssol om ca 30 kvm mot Saltsjön och Gröna Lund!

- Högt i tak
- Egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare i lägenheten
- Fint skick med modern utrustning
- Populär förening med bastu, övernattningslägenhet , tvättstuga, och ledigt garage. Det finns även tillgång till gästparkering i garaget.
- 15 min gångavstånd till Nytorget/Södermalm, 20 min till Gamla stan
- Välskött förening med god ekonomi
- Bra förskolor, skolor och lekparker inom gångavstånd
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- Flexibelt tillträde

Detta är en rymlig 4:a på 131 kvm belägen på första våningen i en välskött förening. Lägenheten har en ljus och inbjudande atmosfär och erbjuder en bekväm livsstil med en perfekt kombination av yta och funktion.

Lägenheten har genomgående ekparkett samt målade väggar i vitt. Öppen planlösning med rymligt vardagsrum, plats för både sittgrupper och matsalsmöbler. Här har du fridfull utsikt mot grönska samt Saltsjön med Djurgården och Gröna Lund. De tre sovrummen är rymliga och har tillräckligt med förvaring för en bekväm livsstil. Master sovrum mot Saltsjön och Gröna Lund, rymmer både dubbelsäng, sängbord, skrivbord och garderober. Utgång till terrassen. Övriga sovrummet har ljusinsläpp via överljus ovan dörrposten. Till bostaden hör ett förråd i lägenheten. Köket är fullt utrustat med moderna maskiner och bekväma arbetsytor, vilket gör det enkelt att laga mat och entertaina gäster.

Badrummet är modern och utrustad med dusch samt en tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har också en stor terrass ca om 30 kvm med en vacker utsikt mot Gröna Lund vilket gör det möjligt att njuta av trevliga sommardagar och solsken. Slutligen är det viktigt att nämna att lägenheten har en parkeringsplats och en gemensam tvättstuga, bastu, övernattningslägenhet samt ytterligare bekvämligheter.
lägenheten är registrerad som en 2:a i lägenhetsförteckningen men disponeras i nuläget som en 4:a.

Här bor du med innerstan runt ena knuten och skärgården runt den andra. I denna marina idyll har du nära till det mesta med Stockholms kanske bästa läge. Längs kajen finner du ett promenadstråk med vy över Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé, trevliga restaurangen SQ och spa i Sturebadets regi. I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära samtidigt som du bokstavligen har innerstan runt hörnet. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad och Sickla som östra Södermalm och Kvarnholmen. Området bjuder på goda kommunikationer i form av olika busslinjer b la Nacka/Värmdöbussar, Saltsjöbaden och Slussen. Saltsjöbanan har länkats samman med Tvärbanan vid Sickla station. Nere vid kajen tar du enkelt båten (SL) till Djurgården, Nybroplan och Frihamnen eller Lidingö.

Huset ligger i souterräng vilket innebär att lägenheten från fasaden mot vattnet ligger på BV av 10, i hissen är våningsplanet -3.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sjökvarnsbacken 10, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad