Till salu

Öster Mälarstrand, Västerås

Sjöjungfrugatan 4

Nästa visning
calendar icon söndag 1 oktober 14:00 - 14:30
2 295 000 kr
area icon Yta
  • 49 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 369 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2019
Sjöjungfrugatan 4

Välkommen till en stilren och nyligen producerad tvåa med inglasad balkong och hög mysfaktor. Denna stilrena tvåa om 49 perfekt planerade kvadratmeter erbjuder ljusa ytskikt och härliga umgänges ytor. En väldisponerad lägenhet med härlig atmosfär, behagliga färgval och bra planlösning.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor med utsikt mot Mälaren och småbåtshamnen.

Fantastiskt läge intill kajstråket med Mälaren precis utanför dörren. Ett toppmodernt boende på Öster Mälarstrand. Njut av kajvimmel, båtliv och fina sollägen!

Välkommen att boka in dig på visningen!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 1 oktober, 14:00 - 14:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Sjöjungfrugatan 4, Till salu i Öster Mälarstrand, Västerås

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad