Såld

Gröndal, Stockholm

Sjöbjörnsvägen 66C

Slutpris: 3 500 000 kr

Sjöbjörnsvägen 66C

I en sjönära före detta industribyggnad i Gröndal ligger denna nyrenoverade och luftiga tvåa. Bostaden är helrenoverad med påkostade och väl valda materialval som förstärker bostadens ursprung. Höga fina fönster som ger dig fascinerande vyer över Mälaren och intilliggande öar gör denna bostad till något alldeles särskilt. Med läget intill vattnet blir morgon- och kvällsdopp en vanligt förekommande händelse, liksom grillmiddagar med bästa utsikt. Bostadsrättsföreningen har egen badbrygga, båtplatser och lusthus med grillplatser nere vid klipporna. Efter en lång dag kan du här ta ett dopp från bryggan, tända grillen och njuta av friden och utsikten.

Obs. Lägenheten är ursprungligen en 1 rok (enligt lägenhetsförteckning från förening) men har renoverats och disponeras idag som en 2 rok.

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sjöbjörnsvägen 66C, Såld i Gröndal, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad