Kommande bostad

Kvarnholmen, Nacka

Siloplatsen 8

  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 78 m2 boarea
floors icon Våning
  • 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Siloplatsen 8

- Exklusiv och modern lägenhet med magnifik utsikt över Stockholms inlopp och båtarna som åker förbi.
- Fri tillgång till Stockholms kanske häftigaste gemensamhetslokal, bastu och relaxavdelning med makalös utsikt över hela stan.

Välkommen hem till denna exklusiva bostad i Stockholms Lighthouse. Lägenheten ligger vänd mot havet och Stockholms inlopp med fantastisk utsikt och ett fint ljusinsläpp med stora fönster och en inbjudande stor balkong.

Här ser du hela Stockholms inlopp, Djurgården och ut mot skärgården. Det unika läget ger dig direktkontakt med farlederna in mot Slussen, där de gigantiska kryssningsfartygen passerar på sin väg till och från Stockholm och på kajen en kort bit bort från huset ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan.

Lägenheten är välplanerad och har ett grundutförande av mycket hög standard med flera mycket smakfulla materialval. Detaljer som genomgående ekparkettgolv, genomgående målade väggar och fönsterbrädor i natursten gör detta till en lägenhet att trivas i. Ett påkostat kök från Vedum med en liten köksö med sittplatser delar naturligt av köket mot vardagsrummet där fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man också lägenhetens mycket trevliga balkong med den fantastiska utsikten i fokus. Här får man grilla.

Lägenheten bjuder också på två rymliga sovrum båda med plats för dubbelsäng. Det större sovrummet har en stor garderobsvägg med skjutdörrar. Badrummet är smakfullt byggt med allt du behöver.

Som medlem har du även tillgång till en stor inglasad lounge högst upp i Lighthouse med bastu och relaxavdelning samt en bred glasad spång som inrymmer en möteslokal. I föreningen finns också en övernattningslägenhet att nyttja och under markplan finns garage i tre plan.

Intresseanmälan
Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad