Såld

Kungsängen, Uppsala

Siktargatan 15

Slutpris: 3 720 000 kr

Siktargatan 15

Rymlig lägenhet med hiss från markplan och två balkonger i populära Kungsängen.

Välkommen till Siktargatan 15 och en mycket ljus och väldisponerad 3,5:a med två rymliga balkonger. ”Halvrummet” är möblerbart, har skjutdörr och kan med fördel användas som t.ex. kontor. Perfekt pendlarläge med promenad avstånd till Resecentrum.

Planlösningen erbjuder hall med förvaring i en klädkammare och skjutdörrsgarderober, stort vardagsrum med utgång till balkong, trivsamt kök med matplats och köksö, halvrum som fungerar perfekt som kontor, två bra sovrum varav det ena har utgång till balkong mot innergården samt badrum med bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Barnvänlig och bilfri innergårdsmiljö och fastighet med hiss ner till garaget. Till lägenheten hör ett förråd beläget i garageplanet vilket ger lägenheten ytterligare förvaring.

Kungsängen/Industristaden är ett populärt område med bara några minuters promenad till city och Resecentrum, varför området lämpar sig utmärkt för den som pendlar. Här finns matbutiken Willys, flera restauranger, gym, förskola, Anna Petrus Park med tillhörande lekplats mm. Ett stenkast härifrån nås Fyrisån med dess grönområden och kajplats för fritidsbåtar. Likaså finns gång- och cykelbron Hamnspången som leder över till Stadsparken och vidare till sjukhusområdet och omkringliggande institutioner.

Tillträde är planerat Juli 2021 eller enligt Ök.

Missa inte denna möjlighet och anmäla dig redan idag till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Siktargatan 15, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad