Såld

Gideonsberg, Västerås

Siggesborgsgatan 3A

Slutpris: 3 000 000 kr

Siggesborgsgatan 3A

Etagelägenhet med vindsvåning med boarea om hela 109 kvm på Siggesborgsgatan

Sällan skådat läge! Här erbjuds en helt fantastisk etagelägenhet på husets gavel. Lägenheten erbjuder hela 109 kvm fördelade på fem rum och kök. På entréplan finns snyggt och renoverat kök med plats för matbord vid det charmiga burspråket med utsikt mot fågeldammen och Emausbäcken. Separat matsal i anslutning till köket där större matbord får plats för härliga middagar. Härligt vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong där solen tittar in från förmiddag till kväll. På entréplanet finns även ett sovrum med gott om förvaring samt en separat gästtoalett under trappen som leder dig upp till vindsvåningen.

På vindsvåningen finns två mysiga sovrum med snedtak varav det ena har en hel garderobsvägg. Inbyggd förvaring via två garderober samt en extra stor garderob som liknar ett mindre förråd. Helkaklat badrum med badkar, tvättställskommod, toalett och spegelskåp.

Till lägenheten hör även ett större vindsförråd samt ett källarförråd.

Det här är bostaden för dig som uppskattar det lilla extra med unik planlösning och ett fantastisk ljusinsläpp. Fin och tidlös färgsättning genom hela lägenheten gör att bostaden är inflyttningsklar och tiden att njuta av ett härligt boende är ett faktum.

Här bor du i en välskött förening med ett lugnt läge i området. Bekvämt med cykelavstånd till city och grönområden med fina promenadstråk precis utanför dörren. Föreningen har även tillgång till bastu och gym. Gemensam tvättstuga finns i husets källare.

Varmt välkommen på visning - denna möjlighet vill du inte missa!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Siggesborgsgatan 3A, Såld i Gideonsberg, Västerås Planlösning från Siggesborgsgatan 3A, Såld i Gideonsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad