Såld

Sickla, Nacka

Sickla Strand 84

Slutpris: 2 100 000 kr

Sickla Strand 84

Kvadratsmart och ljus etta i ett populärt område!

ACCEPTERAT PRIS 2 100 000kr. Kvadratsmart och ljus etta i ett populärt område!

- Magisk badplats 2 minuter ner från huset
- Bra planlösning
- Goda förvaringsmöjligheter
- Kök med diskmaskin
- Låg avgift
- Låg belåningsgrad om 1630 kr/kvm
- Gångavstånd till Sickla köpkvarter
- Fantastiska kommunikationer

En väldigt populär adress där vi hittar denna välplanerade enrummare i stilren design. Perfekt student, förstagångs, övernattningslägenhet eller för dig som söker en mysig lägenhet, beläget i centralt läge mitt i Sickla med närhet till kommunikationer och natur. Här erbjuds ett trevligt kök och rymligt badrum och mycket bra förvaring i hallen. Bostaden har genomgående ekparkett och ljust målade väggar. Vardagsrummet som är lättmöblerat har plats för både en loftsäng, ett matbord för fyra personer och härligt genomgående ljusinsläpp. Köket är utrustat med ugn, spis, fläkt samt diskmaskin. Helkaklat fräscht badrum. Här bor du i en trevlig lägenhet med allt man kan tänkas behöva i lugna och trevliga omgivningar. Det är lätt att förälska sig i denna lilla pärla!

Sickla är ett attraktivt bostadsområde med närhet till naturen och till storstaden. Järla sjön ligger precis intill och erbjuder både bad och skridskoåkning.Sickla Köpkvarter bjuder på galleria med ett 150-tal butiker, de större kedjorna, välbesökta restauranger samt biograf. Vid Sickla Köpkvarter finner du även flertalet gym och träningsanläggningar. Nacka Forum finns även det på promenadavstånd som ett av Stockholms största och modernaste köpcentrum, med allt utbud man kan behöva.

Tillträde är flexibelt och kan ske snabbt om köparen så önskar.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sickla Strand 84, Såld i Sickla, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad