Såld

Luthagen, Uppsala

Sibyllegatan 18 B

Slutpris: 2 095 000 kr

Sibyllegatan 18 B

Välplanerad & rymlig 2:a i populära Luthagen. Balkong i söderläge!

Varmt välkomna till denna rymliga och fantastiska lägenhet med närhet till Uppsalas stadskärna och naturen i Stabbyskogen. Lägenheten erbjuder en generös planlösning som har genomgående väl tilltagna rum och gott om förvaring i garderober. Här finns ett stilrent kök med gott om förvaring i den vita skåpinredningen och som har vitvaror med hög standard. Vardagsrummet har utgång till lägenhetens balkong och gott om yta för allt man kan önska sig. Badrum från föreningens stamrenovering 2015 i absolut bästa tänkbara skick.

Trivsamt och populärt område med promenad- och cykelavstånd till centrum, ekonomikum och stationen. Ett stenkast från lägenheten finns Stabbyskogen med motionsspår. Tack vare nybyggnationen i närområdet växer även utbudet av mataffärer, restauranger m.m.

Varmt välkomna till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sibyllegatan 18 B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad