Såld

Nacka Forum, Nacka

Serenadvägen 40

Slutpris: 4 020 000 kr

Serenadvägen 40

Varmt välkomna till denna sällsynta lägenhet om 4 rum & kök i centrala Nacka!

- Helt utan insyn
- Gavelläge med ljusinsläpp från olika väderstreck
- Balkong i söderläge med utsikt över grönska
- Mycket centralt läge granne med Nacka forum och vackra naturområden

Här bor man i rymliga 94 kvm med 3 sovrum, två badrum med badkar och dusch, stort kök och vardagsrum med anslutande balkong i lugnt och härligt söderläge. Vidare har man ingen insyn samt harmonisk utsikt genomgående i alla rum med träd och grönska utanför. Det finns även ett förråd i bostaden och ett externt förråd i källaren.

På några minuters gångavstånd finns Nacka forum och dess stora utbud av butiker, restauranger och bussar med täta avgångar in till stan på 15 minuter. Området runt Nacka forum är bland Nackas mest expansiva område och tunnelbanan är planerad inom några år. Härliga naturområden finns även på gångavstånd där Nyckelviken utmärker sig med fantastisk natur, badställen och utegym. Vid Nacka strand kan man även hitta fina promenadstråk längst vattnet samt avgångar med båtar in till stan och ut till skärgården.

Kontakta mäklaren för mer information om bostaden och varmt välkomna på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Serenadvägen 40, Såld i Nacka Forum, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad