Till salu
Budgivning pågår

Nacka Forum, Nacka

Serenadvägen 40

3 995 000 kr
area icon Yta
  • 94 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 420 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1990
Serenadvägen 40

Äntligen en 4-rok till salu på Serenadvägen 40!

Äntligen en 4-rok till salu på Serenadvägen 40!

Fin bostad med stor balkong i söderläge med sol från morgon till kväll. Stora fönsterpartier med utsikt mot naturen, i ett skyddat läge med endast insyn av fåglar och ekorrar.
På gångavstånd till Nackareservatet och Nyckelviken med fantastisk natur och Nacka Forum med ett stor utbud av affärer ligger denna bostad på Serenadvägen Här har du nära till allt!

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall. I hallen har du gott om plats för avhängning av ytterkläderna.
Köket är i originalskick med bra förvaring i flera skåp och är utrustat maskinellt med fullstor kyl och frys, diskmaskin, köksfläkt, spishäll och ugn. Vid fönstret i köket ges ett härligt ljusinsläpp och finns plats för ett matbord för 6-8 personer. Bostaden har tre rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, klädförvaring och diverse sovrumsmöbler. Rymligt vardagsrum med plats för soffa och tv-möbel. Härifrån når du den stora balkongen som ligger i bästa söderläge. På balkognen finns det plats för både bord, loungemöbler och växter.
Två nyrenoverade badrum, helkaklade med klinker på golvet. Badrummen består av wc, dusch, handfat med kommod. Det större badrummet är även utrustat med tvättpelare och handdukstork. Golvvärme finns i bägge badrummen.

- Gångavstånd till Nacka Forum med stort utbud av affärer och butiker
- Gångavstånd till Nackareservatet och Nyckelviken
- Gångavstånd till Ica Maxi
- Gångavstånd till förskola, grundskola och gymnasium
- Gångavstånd till Nacka IP för bad, boll och ishall
- Buss till slussen på ca 10 minuter

Förråd ca 3,1 kvm med höjd på 2,4 m. Säljarens information.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Serenadvägen 40, Till salu i Nacka Forum, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad