Såld

Bullandö, Värmdö

Seglarbyvägen 9

Slutpris: 6 400 000 kr

Seglarbyvägen 9

Drömställe på Bullandö

Denna sanna, högt älskade, skärgårdspärla är belägen i eftertraktade Bullandö, intill marinan och havet. Här erbjuds ett året-runt nöje där du mer än gärna tillbringar både helger och semestrar eller varför inte bosätter dig permanent. En fantastisk, välskött fastighet i absolut toppskick. Huset har genomgått omfattande renoveringar. Huvudhuset om 69 kvm är ljust och luftigt med många vackra detaljer. Fönster med pröjs, vackra trägolv, ryggåstak med synliga takbjälkar. Här finns 2 bra sovrum, helkaklat badrum och ett väldisponerat kök med köksö i öppen plan med sällskapsrum och matplats. Härifrån når man även den trevliga altanen, om ca 400 kvm, som sträcker sig runt huset med sol från tidig morgon till sen kväll. Här åtnjuter du gärna morgonkoppen ackompanjerat av ljuv fågelsång, lång lunch i skuggan under markisen, ett svalkande glas efter en dag vid badplatsen eller varför inte bjuda in till middag med vänner och familj. Avrunda kvällen i spabadet. Man riktigt känner kärleken och omsorgen i väggarna. Detta är sannerligen en plats man gärna uppehåller sig på, hämtar kraft och kopplar av.

En kort promenad bort ligger fin sandstrand och härliga badklippor. I närheten ligger även områdets populära tennisbana och fotbollsplan.

Som fastighetsägare på Bullandö har man förtur till båtplats vid Bullandö marina, och innehavare av båtplats har dessutom tillgång till marinans stora bastu. Bullandö Marina som erbjuder en högklassig skärgårdskrog sommar som vinter. Restaurangen utnämndes till bästa skärgårdskrogen 2023. Här finns även en livsmedelsbutik, glassfabrik och shopping. Bullandö är en halvö på den sydöstra delen av Värmdölandet i Stockholms skärgård. Halvön begränsas av Norrviken i nordväst, av Älgöfjärden i norr, av Simpströmmen i öster och av Breviken i söder.

https://www.bullandomarina.se/

Bussen går ända till Slussen och tar ca 55 min, med bil tar resan ca 40 min

Sophie Palmstierna
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Seglarbyvägen 9, Såld i Bullandö, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad