Såld

Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm

Scheelegatan 3

Slutpris: 17 795 000 kr

Scheelegatan 3

Fantastiskt Sekelskifte på Kungsholmen - Kakelugnar och Balkong

Det är med stort nöje vi presenterar denna enastående sekelskiftesvåning som erbjuder en unik kombination av elegans och charm. Belägen i närheten av det attraktiva Kungsholmstorg, är denna bostad ett sant mästerverk av tidlös design och modern bekvämlighet.
Det första som möter dig när du kliver in i denna bostad är det generösa ljusinsläppet som badar varje hörn i ett vackert naturligt sken. Den höga takhöjden på cirka 3.50 meter ger en känsla av rymd och exklusivitet, vilket ger dig utrymme att andas och trivas.
En av de mest slående egenskaperna hos denna våning är de tre dekorativa kakelugnarna som ger en touch av gammaldags charm. Dessa kakelugnar är inte bara funktionella utan utgör även en fantastiskt vacker och unik detalj som verkligen sätter tonen för boendet.
Den genomtänkta planlösningen garanterar luftiga och välkomnande sociala ytor, perfekta för att umgås med familj och vänner. De vackra ljusa trägolven understryker den klassiska atmosfären och ger en inbjudande känsla.
Vidare är dubbeldörrarna en elegant detalj som inte bara ger en känsla av lyx utan också ger möjlighet att separera eller öppna upp utrymmen efter behov.
Balkongen ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt, samtidigt som den blir en plats att koppla av och varva ner efter en lång dag.
Med närheten till Kungsholmstorg har du tillgång till olika bekvämligheter, restauranger, shopping och kommunikationer, vilket gör detta till en idealisk plats att bo på.
Sammanfattningsvis, denna sekelskiftesvåning är en verklig pärla som kombinerar gammaldags charm med modern komfort och bekvämlighet. De tre kakelugnarna, vackra trägolven, takstuckaturerna och den luftiga planlösningen skapar en harmonisk och inspirerande livsmiljö. Välkommen till ditt nya drömhem på Kungsholmstorg!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Erik Lundkvist
Assisterande mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Erik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Scheelegatan 3, Såld i Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad