Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sankt Göransgatan 85, 6tr

Slutpris: 4 950 000 kr

Sankt Göransgatan 85, 6tr

Ljus stilren lägenhet högt upp i huset med balkong i söderläge!

Ljus och välplanerad lägenhet i med hög standard och i bra skick. Högt upp i huset med en solig och generös balkong. Genomgående målade väggar och parkettgolv i ek. Luftigt med stora fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp. Vitt stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrum. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med TM/TT. För extern förvaring finns ett källarförråd.

Lägenheten har ett toppläge mitt på Kungsholmen med närhet till det mesta. Fridhemsplan är runt knuten där man hittar T-bana, bussar, flygbussarna samt all tänkbar service i form av apotek, systembolag, mataffärer mm. Här finns även Västermalmsgallerian med ett brett utbud av olika sorters butiker för shopping. I kvarteren omkring finns också ett flertal mycket omtyckta restauranger. Närhet till Karlbergskanalen med joggingspår, båtplatser och bryggor. På gångavstånd finns även Norr Mälarstrand med Riddarfjärden och den idylliska strandpromenaden/joggingstråket runt Kungsholmen.
Kort promenad från porten ligger natursköna Rålambshovsparken, där det finns badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter.

Här erbjuds bostadsrättsinnehavarna ett högkvalitativt boende som är byggt 2001 och sätter trygghet, komfort, miljö och livskvalitet i första rummet. Brf Vallgossen är en äkta förening som äger marken. 126 st lägenheter upplåts med bostadsrätt och tillhandahåller flera gemensamma lokaler såsom en gästlägenhet, en gemensamhetslokal, tvättstuga, bastu, flera cykelrum samt stort garage med bil- och mc-platser för uthyrning. Dessutom håller föreningen den alltid så välvårdade och eftertraktade lugna innergården fin för dom boende. En välskött Brf med god ekonomi.

Välkomna på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Göransgatan 85, 6tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close