Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sankt Göransgatan 131, 2tr

Slutpris: 6 195 000 kr

Sankt Göransgatan 131, 2tr

Ljus och välplanerad 3:a med stor inglasad balkong i söderläge!

Välkommen till denna underbara och ljusa 3:a på Kungsholmen! Med en stor balkong och ett utmärkt läge är detta hem den perfekta platsen för att känna dig hemmastadd och trivas. Bostaden är för närvarande indelad som en 2:a men det är enkelt att göra om den till en 3:a genom att separera matsalsdelen. Du kommer att uppskatta det luftiga och ljusa vardagsrummet med en härlig inglasad balkong samt ett fullt utrustat kök med gott om plats för att bjuda in gäster.

Lägenheten erbjuder rymliga och välkomnande ytor med generöst ljusflöde genom hela bostaden. Det finns genomgående fina parkettgolv och en trivsam färgsättning som gör det lätt att känna sig hemmastadd. Du kommer att bo på en mycket central plats, intill Fridhemsplans stora utbud av butiker, restauranger och närservice. Dessutom finns det flera skolor och förskolor i området.

Tunnelbanans gröna och blåa linjer, tillsammans med flera busslinjer, finns inom kort gångavstånd, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Bostaden inkluderar också ett garage i fastigheten för extra bekvämlighet. Kom och upplev detta fantastiska hem på Kungsholmen och upplev det bästa av stadslivet!

Välkomna på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close