Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 16, 1tr

Slutpris: 12 800 000 kr

Sankt Eriksgatan 16, 1tr

Exklusiv och smakfull våning med balkong och nära Norr Mälarstrand!

Välkommen till denna vackra och exklusiva lägenhet med ypperligt läge på Kungsholmen nära Norr Mälarstrand. Smakfullt renoverad och inredd i modern stil kombinerat med charmen från byggåret i form av bland annat stuckatur och generös takhöjd. Enhetlig färgsättning och genomgående vackert fiskbensmönstrad ekparkett. Stort härligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Sovrum med utgång till härlig balkong mot innergård, ytterligare två bra sovrum. Lyxigt helkaklat badrum och WC/ tvättstuga. Välskött fastighet med hiss och stabil förening.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför gatan. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt park- och badliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petité France ett guldkorn som inte bör missas. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Inom någon minuts promenad når du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två T-banelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 16, 1tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad