Såld

Sunnersta, Uppsala

Sandavägen 15

Slutpris: 7 900 000 kr

Sandavägen 15

Rymlig villa med pool och sjönära läge

Välkommen till denna familjevilla på attraktiva Sandavägen i Graneberg/Sunnersta. Här finner du en alltigenom välplanerad och representativ 1½-plansvilla med källare med en öppen planlösning, stora fönsterpartier och ljus färgsättning. Uppvuxen trädgårds- och naturtomt med ett soligt och insynsskyddat läge endast någon minuts promenad från Ekolns strand. Här får du en fin pool med ett mysigt stenbelagt poolområde som är husets naturliga uteplats.

Huset har en boyta om ca 185 kvm och ett källarplan om ca 96 kvm. Entréplanet ger dig hall med förvaring, kök med inredning från Marbodal och en rejäl matplats. Öppen planlösning till vardagsrummet och du når poolområdet från båda dessa rum. Vidare får du här ett bibliotek, som enkelt kan användas som sovrum, en gäst-WC och ett sovrum med garderober. Trappan i hallen leder dig till övre plan där du hittar ett rymligt allrum, ett badrum med både dusch och jacuzzi samt 3-4 sovrum. Det mycket fräscha källarplanet inrymmer ett tv-rum med egen ingång och braskamin samt två sovrum varav det ena är förberett för pentry. Vidare får du i källaren en tvättstuga med torkrum, ett duschrum med fin bastu samt en toa.

Uppfarten från gatan leder dig först till det friliggande uppvärmda enkelgaraget med förrådsdel och vidbyggd carport. Därifrån är det ett fåtal meter till bostaden. På bortre änden av tomten ligger den isolerade gäststugan/friggeboden

Här bor ni i lugna och barnvänliga villakvarter med närhet till såväl vattenlek, natur och motionsspår som till skolor, förskolor och mataffär. Fiberansluten fastighet. Uppvärmning sker via bergvärme och vattenburen golvvärme i alla tre planen. Huset har även centraldammsugare. Radonmätning har utförts på senare år med mycket bra värden.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sandavägen 15, Såld i Sunnersta, Uppsala Planlösning från Sandavägen 15, Såld i Sunnersta, Uppsala Planlösning från Sandavägen 15, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad