Såld

Fålhagen, Uppsala

Salagatan 53 B

Slutpris: 2 450 000 kr

Salagatan 53 B

Unik 2:a med solig balkong i perfekt läge nära resecentrum och city! Högt i tak och vackra trägolv.

Välkommen till denna charmiga och ljusa tvåa högst upp i huset med fantastisk utsikt över trädtopparna. Denna pärla från 30-talet har en yteffektiv planlösning med vackra originalträgolv, högt i tak och djupa fönsterbrädor i marmor. Balkongen, en unik kungsbalkong, bjuder på sol från lunch till sen kväll – idealisk för avkoppling eller umgänge.
Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin. Köket är socialt utformat med goda förvaringsmöjligheter och diskmaskin, perfekt för både vardagsmatlagning och sociala tillställningar. Lägenheten erbjuder en perfekt kombination av charm och funktionalitet i ett av Uppsalas bästa lägen.

Boendet har utmärkta pendlingsmöjligheter med bara ett stenkast till resecentrum och snabb tillgång till E4:an. Precis över gatan finns gym, restaurang och mataffär. I närheten ligger även galleria Kvarnen med ett välsorterat ICA, Systembolaget och restauranger. Allt du behöver finns inom gångavstånd. Extremt centralt men ändå lummigt och lugnt – ett område att trivas i.

Föreningen är välskött och de stora renoveringarna är redan avklarade. Till huset hör en grönskande innergård med grillplats och trädgårdsmöbler, perfekt för sommarens grillkvällar. Föreningen erbjuder dessutom bastu, övernattningsrum för gäster och en samlingslokal. Två förråd tillhör lägenheten, ett på vinden precis vid lägenheten och ett i källaren.

Varmt välkommen på visning!

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare, Jakob Ekerot, på jakob.ekerot@widerlov.se eller 0702-46 92 05.

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Salagatan 53 B, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad