Såld

Kungsängen, Uppsala

Sågargatan 12B

Slutpris: 3 150 000 kr

Sågargatan 12B

Härlig trea belägen på våning 6/6 med balkong i sydvästläge!

Välkommen till Sågargatan 12B och denna härliga trea med fantastisk balkong i ogenerat sydvästläge som ger sol från lunch till kvällen! Belägen högst upp i fastighet med hiss från markplan. Ett hem med hög komfort och optimalt läge för dig som pendlar eller jobbar/studerar på Akademiska, BMC och Ultuna mfl. Här erbjuds en välkomnande hall med klinkergolv och bra förvaring samt rymligt kök i halvöppen planlösning mot vardagsrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Två sovrum där det största har skjutdörrsgarderob. Inre hall med bra förvaringsmöjligheter.

Esplanaden 2 är en välmående bostadsrättsförening med normal belåning per kvadratmeter som färdigställdes år 2020. Föreningen har ett förmånligt avtal från Telia med Triple Play; IP-telefoni, bredband (1000/1000) och digital-tv (obligatorisk avgift om 220 kr/mån). Lättillgängliga garageplatser, varav en del med laddstolpar, det finns externa källarförråd till varje bostad, invändig cykelförvaring, barnvagns- och rullstolsförråd. Inhägnad, fint planerad innergård med grönska, lekplats, pingisbord, fotbollsmål och pergola att slå sig till ro i.

Kungsängen eller som man förr kallade det "Industristaden" är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna vördnadsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sågargatan 12B, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad