Såld

Lövstalöt, Uppsala

Ryttarvägen 1

Slutpris: 3 770 000 kr

Ryttarvägen 1

Villa i populära Lövstalöt med garage och hörntomt.

BERGVÄRME // FIBER FINNS // HÖRNTOMT // STORT GARAGE

Välkomna till Ryttarvägen 1/Tibastvägen 19 med ett av de bättre lägena i barnvänliga Lövstalöt. Här finns nu chansen att förverkliga husdrömmen och forma ditt egna boende då renoveringsbehov föreligger. Huset är placerat med utmärkt läge på solig tomt som inbjuder till lek och spring för de små samt en fantastisk plats för avkoppling för de vuxna. Här finns en lättskött tomt med uppvuxen gräsmatta runt huset, fina äppelträd, baksida med altan i västerläge och genomgående gott om förvaring i både källare och garageutrymmet.

Planlösningen ger er: Välkomnande entré/hall, kök med stor matplats, rymligt vardagsrum med utgång till altan och trädgård, två sovrum och badrum med badkar. Övervåningen har två rymliga sovrum, klädkammare och wc med handfat. Källaren erbjuder tvättstuga, pannrum med bergvärme anläggning och vidare passade till det utbyggda garaget med tillhörande snickarverkstad och förråd.

I Lövstalöt bor ni i ett barnvänligt villaområde med goda kommunikationer oavsett om ni åker buss, kör bil eller föredrar att cykla. I området finns det gott om grönytor samt flertal lekplatser och förskolor. Förskola finns i området med gångavstånd och skola finns i Bälinge som nås med skolbussar eller via cykelbana. Perfekt för dig som tycker om skog och natur då närområdet har många promenadstigar och löpslingor.

Missa inte denna chans och anmäl dig redan idag till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ryttarvägen 1, Såld i Lövstalöt, Uppsala Planlösning från Ryttarvägen 1, Såld i Lövstalöt, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad