Till salu

Lindbacken, Uppsala

Ryttartorpsvägen 10

6 995 000 kr
area icon Yta
  • 156 m2 boarea
  • 925 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2021
Ryttartorpsvägen 10

Välkommen till Ryttartorpsvägen 10 och denna ljuvliga familjevilla med ett av områdets bättre lägen! Carport med förråd samt parkeringsplats på uppfarten. Mycket bra läge i Lindbacken med gångavstånd till såväl förskola, grundskola som ICA-butik, busshållplats och parkområden. Naturnära område med endast 15 minuters bilfärd till Uppsala stadskärna och Resecentrum.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring, modernt badrum med dusch och en tvättstuga med groventré. I husets hjärtat finner ni ett stort kök med härligt ljusinsläpp och med smakfulla materialval som har en hög standard. Öppen planlösning mot vardagsrummet samt matsalen. Här finns plats för större middagsbjudningar och även för den som önskar sig ytterligare sovrum går det enkelt att inreda nuvarande vardagsrum till ett sovrum. På övervåningen finns fyra rymliga sovrum med gott om förvaring, allrum med plats för soffgrupp och modernt badrum med badkar.

Lindbacken ligger med bara några minuters bilfärd nordost om Gränby köpstad och E:4.an varför området lämpar sig utmärkt för den pendlande barnfamiljen. Till Uppsala city och Resecentrum åker du bil eller buss på ca 15 minuter. Fina cykelvägar längsmed samma sträcka. Området har på bara några år etablerat sig som ett trygg och optimal uppväxtmiljö för barn med tre förskolor samt grundskolan med tillhörande idrottshall och fotbollsplan. Stor vikt har lagts på att utforma området i harmoni med befintlig natur. Idag finns grönskande parker med lekplatser, utegym, pulkabacke samt konstgjorda vattendrag med bryggor och sittplatser. Vid infarten till området finns ICA-butik sedan 2016 samt busshållplats som trafikeras av tre busslinjer till och från Uppsalacentrum. Ytterligare service och butiker planeras till området.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ert intresse redan idag!

Intresseanmälan

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad